Bidrag till tävlingsarrangörer.

De 20 kretsmästerskap i fältskytte som genomförts de senaste 10 åren har arrangerats av endast sex föreningar (ytterligare två föreningar har varit delaktiga). För att få en ökad variation av tävlingsarrangörer inom kretsen har kretsstyrelsen beslutat utge bidrag i olika nivåer.

 

Syftet är att stötta kretsföreningar som ej arrangerat tävlingar under en längre period (3 år eller längre) och hjälpa dessa att komma igång igen.

 

Bidraget betalas ut i form av en kredit hos GESAB. Föreningen beställer vad den behöver och GESAB kommer att fakturera ovanstående belopp till Dalakretsen. Resterande belopp samt eventuella fraktkostnader faktureras föreningen.

 

Antal bidrag kan komma att förändras beroende på vilka behov som finns.

 

Statuter – arrangörsbidrag

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.