Undersökning…

Vi tänkte börja genomföra korta frågor för att ta reda på vad ni tycker om olika saker.

Som du kanske har hört så har Dalregementet återuppstått efter 21 år i malpåse.
Vi har fått signaler att de gärna skulle se att vi kan erbjuda FMI (försvarsmaktsinstruktörer) på pistol. Första kullen med värnpliktiga planeras rycka in redan till hösten 2022. För att kunna snabbt agera om/när det kommer en formell förfrågan skulle vi vilja veta: kan du tänka dig att bli FMI?

Undersökningen ligger öppen t.o.m. 2022-01-02.

[poll id=”2″]

Om du är intresserad att genomgå förbundets utbildning för att bli certifierad Försvarsmaktsinstruktör, får du gärna mejla in ditt intresse till kretsen. Det räcker med namn, epost, förening och ett mobilnummer, så kontaktar vi dig i ett senare skede.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.