Mot SM 2022 – med Orsa Kommun!

Nyligen representerade Lena Sjögren, Jimmy Lök och Daniel Bergström Dalarnas Pistolskyttekrets vid ett möte med Orsa Kommuns Barbro Fischerström. Mötet var ett avstämningsmöte inför fältskytte-SM i Orsa sommaren 2022.

Trion rapporterar att de alltid blir mycket väl bemötta av Orsa Kommun som uttrycker sitt stöd och gillande till att Dalakretsen arrangerar tävling i Orsa. Barbro hjälper till och kommer ständigt med bra förslag på lösningar vid våra diskussioner. Vi känner verkligen att vi har Orsa kommun vid vår sida i denna SM-satsning och vi vill därför uttrycka vår tacksamhet för ett bemötande som överträffat alla förväntningar!

Tack till Orsa Kommun för det fina samarbetet!

Vi tipsar gärna om SM-sidan där du redan nu kan hitta en del information om tävlingen och platsen.
Vill du läsa mer om Orsa kan vi rekommendera deras turistportal som du hittar här!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.