Erik Forsberg fyller 80 år!

På lördag den 8:e oktober fyller dalakretsens kassör Erik Forsberg 80 år.

Dalarnas Pistolskyttekrets har äran att gratulera på 80-årsdagen!

Tack för att du varit en så god ledamot genom alla dessa år. Vi uppskattar verkligen din vänskap och önskar dig en alldeles underbar födelsedag. Ett par gråa hår är ett litet pris att betala för så mycket klokhet. Du har inspirerat många när du fortsätter med samma fart och inte väljer gungstolen, du vet den som gör att du har något att göra men kommer ingenstans. Istället har du fyllt din tid med liv, du fortsätter följa med i tiden och utvecklas. En klar förebild.

Grattis på 80-årsdagen och hipp, hipp hurra på din dag!!Dalarnas Pistolskyttekrets


Erik har besuttit posten som kassör sedan 1977 och har för sina insatser genom åren hedrats ett flertal gånger. Senast 2019 då han som kretsens blott andre person att motta Svenska Pistolskytteförbundets kungliga förtjänstmedalj i guld. Utöver sina insatser på kretsnivå har han även i många år varit aktiv i sin klubb, Smedjebackens SSK.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.